NEW!! Water - river bend

NEW!!  Water - river bend
A fuller sound from a somewhat slower flow of water serpentining the lush bends of a travelling river. Relax as this steady, ancient rhythm guides you to that calming state of mind so crucial in making you fall asleep and stay asleep.

Sunday, April 26, 2009

Bli pigg snabbt - lär dig bemästra 15 minuters tuppluren!

SleepAid Records har en serie för kontrollerade tupplurar upp till en halvtimme.

"– En tupplur på dagen är värd fyra-fem gånger så mycket som samma tid i nattsömn," säger sömnforskaren Torbjörn Åkerstedt, på KI.
Sömntjuvarna är många, men boten mot tröttheten är enkel: en kvart om dagen. Så kan en tupplur mitt på dagen ersätta förlorad nattsömn.

I USA har man t.o.m gått så långt att de hävdar 15 minuter sova är mycket mer givande istället för en kopp starkt kaffe. Men hur ska man nu kunna ta den där kvarten... det blir ju oftast mer om man inte har en väckarklocka och hur ska man kunna slappna av på så kort tid och hinna somna in.

SleepAid's teori om sömn och avslappning delger deras passion för ostörda ljuden i sig men speciellt på teknik av inspelningar är välbalanserade.
Klassiker som vanligt sommar regn, tåg och bäckljud finns tillgängligt för nerladdning. Lyssna här: http://sleepaidrecords.com/products#nappingseasons

No comments:

Post a Comment